Vil du leje din lejlighed ud og tjene lidt penge

Er du indrettet til udlejning?

Har du overvejet, om din lejlighed egner sig til at tjene nogle til dig, mens du er væk? Måske skal du ud af hytten i en måned eller mere. Måske bare en uge eller en weekend.
Der er mulighed for at spare nogle huslejepenge. Og det er faktisk også muligt, selvom du stadig er i boligen.

Det handler specielt om to ting (udover det juridiske): Bor du med en flot indretning, så du vil blive valgt først? Har du indrettet lejligheden praktisk, så det er muligt ikke at støde ind i hinanden konstant?

Spar nogle penge på huslejen

Den fantastiske måde, du kan spare nogle penge på, er selvfølgelig Airbnb. Med en flot indretning bliver din bolig valgt igen og igen.

Airbnb er oftest brugt, når du er væk i kortere perioder. Det skyldes, at prisen typisk er betydeligt højere, end hvis du vælger at fremleje din lejlighed eller værelse.

Det fungerer mere som et BnB eller hotelophold. Det er kortere perioder, hvor prisen afhænger af mange forskellige faktorer som pris sammenlignet med lignende boliger i byen, perioden på året og meget mere.

Måske er du allerede selv bruger af Airbnb, når du er i en fremmed by. I så fald kan du bruge denne coupon Airbnb.

Er du bekendt med selskabet, ved du allerede en del om, hvad det vil sige at skulle leje sit værelse, lejlighed eller hus ud. Skulle der ske noget, i tiden hvor boligen er udlejet, vil Airbnb altid være til rådighed. Du accepterer desuden selv, hvem du ønsker, skal bo der.

Mulighed for udlejning

I nogle tilfælde vil det ikke være muligt for dig at udleje med Airbnb. Oftest vil det fremgå på din lejekontrakt. Hvis tilfældet er sådan, er der måske muligheden for at fremleje i stedet.

Forskellen her er længden. Der er kun i meget, meget få tilfælde at fremleje er under en måned i varighed. Så fremlejen vil være en ny roommate eller en, der kan passe boligen, mens du er væk i nogle måneder.

Muligheden for fremleje eller Airbnb forudsætter begge, at du har et ekstra værelse – hvis du er hjemme imens. Derudover er der ting, du kan gøre for at gør din bolig mere attraktiv, når brugerne skal leje deres bolig.

Flot indretning er en vinder

En flot indretning er selvfølgelig nøgleordet – en god kamerahånd er selvfølgelig heller ikke ringe. Men hvis vi starter med indretningen.Dit værelse eller bolig vil i langt de fleste tilfælde blive valgt oftere, hvis værelset er flot indrettet. Få værelset til at se hyggeligt ud, selvom det bare er et gæsteværelse.

De penge der bliver brugt på at skabe en flot indretning, kommer tilbage på kontoen, når værelset bliver lejet. Derudover har den mere praktiske indretning også en betydning. Selvom en gæstfrihed er ønsket, vil gæsterne gerne have lidt privatliv. Så den praktiske indretning af værelset og faciliteter, der hører med, må gerne være så privat og beroligende som muligt.