Gem legetøjet i plastkasser med låg

Få styr på børneværelset

Vi med børn kender det. Børn får masser af legetøj. Og det er jo også rigtig dejligt. Det der så ikke er så godt er, at de har rigtig svært ved at holde styr på al legetøjet. Og sådan et børneværelse blive lynhurtigt roddet til. Men det findes der heldigvis løsninger til. 

Ja plastkasser til opbevaring er den geniale opfindelse når man skal have styr på et værelse. Og i sær et børneværelse hvor børnene lyn hurtigt roder det hele til. Og i en travl hverdag skal det hele gå så stærkt. Og der er det altså rigtig smart og praktisk at have alle disse smarte gennemsigtige plastkasser hvori man komme al legetøjet i.

Sådan udnytter du pladsen under børnesengen

Rigtig mange børnesenge i dag har nogle dejlige store og praktiske skuffer under sengen. Som man med stor fordel kan bruge til opbevaring af legetøjet og bamser. Og man kan endda købe nogle små plastkasser med eller uden låg. Og så sortere legetøjet ud i disse og pænt gemme det væk under sengen når det ikke leges med.

Har man ikke en børneseng med skuffer. Så kan man med fordel købe en bedroller man kan rulle ind under sengen. Og i de fleste tilfælde ville man kunne have 3 eller 4 bedrollers ved siden af hinanden. Og da disse er med hjul og gennemsigtige så er det rigtig smarte til opbevaring af legetøj, sengetøj, bamser eller puder osv. Ja kun fantasien sætter grænser.

Brug plastkasser uden hjul der kan stables

Hvis man f.eks. har rigtig mange børneting på børneværelset. Eller der er meget legetøj der ikke rigtig bliver leget med mere. Så kan man med fordel købe nogle store plastkasser med låg. Sådan nogle store smartstore på 70 liter. Hvor der kan være rigtig meget i. Og de har de fordele at de er gennemsigtige, og de kan stables. Så har du et område på værelset. Hvor der kan stå to på gulvet ved siden af hinanden. Så kan du sætte 3-5 ovenpå hinanden og så sætte en forhæng op foran. Og så har du pludselig fået en rigtig god opbevaringsplads. Og finder du så et forhæng med Thomas tog, Spiderman, Frost, prinsesser eller hvad barnet/ børnene elsker. Så er det jo bare en win-win situation for alle parter.