Hvad skal du give i gaven til en der har alt men som lige er flyttet - Måske god kvalitets maling

Gaven til din ven, der har alt

Har du også en af de der venner, som bare har alt, han/hun har brug for? Så kan det være temmelig svært at finde på gode gaver, når f.eks. fødselsdagen eller jul står for døren.

Det er nemt at forfalde til et gavekort eller noget andet, hvor du slipper for rigtigt at skulle tage stilling til gaven. Men der er faktisk også andre muligheder. Her kan du få ideer til gaver til vennen, der har alt.

Giv en god oplevelse

Oplevelsesgaver er efterhånden ret udbredte, og det er ikke så mærkeligt. Det er nemlig en rigtig god ide at give en oplevelse til dine kære. De kommer ofte til at betyde meget mere end et par strømper, og du kan endda selv være med til at dele gaven med din ven.

Du kan benytte dig af et af de mange gode tilbud på oplevelsesgaver, der allerede er sammensat. Men du kan også vælge at gøre det helt unikt og lave din oplevelsesgave selv. Du kender trods alt din ved og ved, hvad han vil blive gladest for. Måske har I lægen snakket om en bestemt aktivitet, I godt kunne tænke jer at prøve sammen. Eller det kan være, I har haft et gode øje til en dyr restaurant, men ikke lige har kunnet finde nogen anledning til at prøve den. Så er den hjemmelavede oplevelsesgave ideel.

Du kan selv fastsætte prisklassen, så den er meget fleksibel. Du bestemmer jo, om I skal på en weekendtur i en spændende by, eller om I måske skal en tur i biografen efterfulgt af en hotdog. Uanset hvad handler det om at have det sjovt sammen, så du giver din ven et minde, han kan gemme for altid.

Noget, der kan bygges videre på

Hvis du har svært ved at finde på en god gave til din ven, så giv ham en hobby. Det er faktisk noget, som rigtig mange bliver glade for. Ofte kan vi have så travlt i vores hverdag, at vi alle kommer i gang med de ting, vi egentlig gerne vil beskæftige os med. Du ved, hvad din ven kan lide, og derfor har du sikkert også en ide om det, hvis der er en hobby eller et projekt, han gerne vil i gang med.

Det behøver egentlig ikke være så kompliceret: find maling tilbud, noget træ og nogle hynder. Nu kan din ven endelig komme i gang med at bygge den havesofa, han så længe har snakket om. Det kan også være, han længe har dømt om at brygge sin egen snaps, men aldrig rigtig har fået taget hul på det. Det kan du hjælpe med ved at give ham det nødvendige opstartsgrej. På den måde bliver din gave en vedvarende interesse, der kan bygges videre på.