Giv din elskede en blender i gave

Giv en blender i gave til hende du holder af

Når den tid på året kommer hvor det er tid til at give din elskede en gave som fødselsdagsgave eller en julegave. Så er det altid svært at finde ud af hvad man skal købe.

Men har din kone/ kæreste ikke i forvejen en blender. Og kan hun godt lide at være lidt sund. Så er det blevet meget populært at man drikker en greenie hver dag. Med en masse gode grønsager i.

Jeg har f.eks. fundet denne opskrift med broccoli, banan, æble og citron Her. Og må sige den smager bare rigtig frisk. Så er selv begyndt med sådan en drik hver morgen. Og det gør jeg får nogle grønsager ind i mit liv som jeg ellers ikke vil få til daglig da jeg ikke er ret god til at få grønsager til min aftensmad.

Så hvis du vil gøre din kæreste rigtig glad. Med en gave som hun nok ikke lige havde regnet ud hun fik så køb hende en blender. Og det er ikke helt lige meget hvilken blender man køber da greenies smager bedst hvis man laver dem fra frossen tilstand. Og klare sådan en gang frossen drik skal den nye blender jo gerne skulle klare.

Hvilken blender skal du købe

Du skal have fat i en med en kraftig motor. Og så en der har en isknuser-funktion.  Og der kan du tage et kig på Vitamix modellerne. Som er nogle modeller der koster lidt kr. Men de er også alle pengene værd. Ja selv ernæringseksperten fra tv programmet spis dig rask bruger sådan en fætter.

Hvordan kommer du i gang med din nye blender

Du starter med at købe en blender (f.eks. til konen). Og så finder man en opskrift til en drik der lyder lige som noget for dig. Det kunne f.eks. være en med:

  • Broccoli
  • 2. Æbler
  • 1 – 1/12 banan alt efter størrelse
  • 1 1/2 citron presset ud som saft

Så laver du til nogle dage af gangen. Hvor hver dag deles om i fryseposer. Og så fryser du det hele ned.

Når det så bliver morgen. Så tager du en frossen greenie ud. Og hælder det op i din nye vitamix blender. Og så putter du en halv liter vand vand. Og så presser du den 1/2 citron i. Og blender så den er et fuldstændig blendet.

Og tro mig den smager himmelsk 🙂