Se de 3 bedste lydbog apps i Danmark til børn og voksne - Også gratis app

Top 3 lydbog apps i Danmark

Lydbøger boomer og hvilken bedre måde at få afspillet en lydbog på end ved at abonnere på en af de 3 bedste lydbog apps i Danmark. Og udvalget af lydbog apps er steget relativt meget i løbet af de sidste par år i Danmark, og når der er mere at vælge imellem er det også sværere at tage valget.

 I denne artikel guider jeg dig til de 3 bedste lydbog apps lige nu.

#1 Mofibo app – 300.000+ lydbøger

Det er oplagt at nævne Mofibo, ikke bare fordi alle kender den, men også fordi det bare er en af de bedste lydbog apps. Det er den ældste lydbog app på det danske marked, den har det største udvalg af lydbøger og så er det en del af Storytel der er en international lydbogstjeneste etableret i flere lande, hvilket smitter af på udvalg og kvaliteten af Mofibo.

Du kan prøve mofibo gratis, ligesom du i øvrigt kan prøve de to andre lydbog apps jeg nævner gratis i en begrænset periode. Selvom det er gratis får du adgang til samtlige titler i biblioteket og der er ingen binding.

#2 Bookbeat – Billigt abonnement

Bookbeat er nyere i Danmark, men har mange år på bagen i Sverige. De har i løbet af de seneste par år udvidet massivt til andre lande og altså også Danmark. Det er en kæmpe fordel for dig der godt kan lide lydbøger, for de kommer nemlig ind i Danmark med en af de laveste priser, og presser dermed Mofibo og Saxo Premium der har en lidt højere pris.

Den største fordel ved Bookbeat er klart muligheden for et meget billigt abonnement, men med det sagt så har de også mange bestseller titler og et bredt udvalg af både danske og engelske bøger. Bookbeat kan du også prøve gratis i en begrænset periode.

#3 Chapter – En anderledes lydbog app

Helt ny i 2020 er Chapter. Det er Danmarks største forlag Gyldendal, der har lanceret deres egen lydbog app under navnet Chapter – et ganske fint navn når det nu handler om bøger og hvad der er i dem.

Chapter byder ind med en del forskellige abonnementer, så enhver kan finde det lejde der passer dem. Derudover har de mulighed for at lave den unikke kombination af lydbøger/e-bøger og salg af fysiske bøger med rabat. Du får altså glæde af rabatter på fysiske bøger som abonnent hos Chapter.

Det var de 3 bedste lydbog apps lige nu, du kan også tage et kig på denne oversigt over alle gratis lydbog apps.

I denne artikel nævner jeg ikke noget med hvilken lydbog app der er bedst til børn, men det kan du læse mere om her. Der er mange ting der kommer i spil når man skal vurdere hvad den bedste lydbogstjeneste til børn er, da du som forældre måske også vil høre lydbøger, har du små børn er det mest underholdning, har du store børn skal de måske også lære at læse osv.

Håber du generelt er blevet klogere på hvilken lydbog app du skal vælge.