Brug for en vicevært - Se de mange opgaver her

Viceværtens mange opgaver

En vicevært udfører måske flere opgaver, end du lige går og forestiller dig. Hvad kan man egentlig bruge en god vicevært til, og hvilke kompetencer skal man have? Det kan du læse mere om her.

Hvad skal en vicevært kunne?

En vicevært skal kunne bistå med en række forskellige opgaver i en ejendom, og det er til stor hjælp for lejetagere eller beboere, at kunne tilkalde viceværten, hvis der er noget man har brug for hjælp til. Det kan for eksempel være at man altid har sin vicevært tilgængelig indenfor telefontiden. Dette er en tid man aftaler i et tidsrum, der passer for dem der skal bruge ydelsen.

Hvis der opstår akutte situationer, så er det også en god ide at have vicevært på døgnvagt. På den måde er man helt sikker på, at man får hjælp til problemet, med en gang det opstår. Man kan med fordel få en vicevært gennem ejendomsservice, for den bedste service og højkompetente viceværtydelser. Det er også svært vigtigt at viceværten er pålidelig, og at man kan få hjælp lige når man har brug for det. Det kan man være helt sikker på at få, når man har en vicevært gennem en professionel ejendomsservice.

Den bedste vedligeholdelse af ejendom

En vicevært sørger i det store og det hele for at vedligeholde ejendommen, og udføre små opgaver, der er helt nødvendige for at kunne lave store besparelser på ting, der ikke bliver vedligeholdt godt nok. En vicevært kan lave vedligehold af udendørs og indendørs arealer.

Det er også viceværten der har kontakt til håndværkere der er ind over ejendommen og som sørger for at alt bliver udført som aftalt. En vicevært kan også sætte op nye navneskilte i ejendommen, når der kommer nye tilflyttere til boligen eller en ny lejetager til et kontor. En vicevært sørger samtidigt også for at der holdes tilsyn med containere og storskrald. Viceværten holder også styr på nøgler og nøglekortsystemer og sørger for vedligehold af for eksempel fjernvarme eller installering af samme.

Det behøver ikke at være dyrt at have en vicevært, og man skal tænke på det som en god investering. Når man har en god vicevært, sørger man for at vedligeholdsopgaver, der kan spare en for mange penge i fremtiden, bliver gjort løbende. På den måde står man ikke lige pludseligt med noget, der har forfaldt helt af sig selv. Det er også en god måde at opdage eventuelle problemer i ejendommen på, inden de vokser sig til store udgifter.

Det er med andre ord en god ide at få en viceværtservice fra en erfaren ejendomsservice, så man er helt sikker på at man får et godt stykke arbejde. Prisen på en vicevært ligger tit på mellem 133-145 kr per lejlighed, alt efter hvor stor ejendommen er, og hvor mange opgaver der skal udføres månedligt.